Ny rådgiver: Edgar Valdmanis

Ny rådgiver: Edgar Valdmanis

1 year ago 1 0 1292

Edgar ValdmanisEdgar har mer enn 30 års erfaring innen salg, markedsføring, kommunikasjon og PR. Han har jobbet på tvers av land og kulturer i en rekke av disse stillingene. Han har vært ansvarlig for en rekke produktlanseringer og re-lanseringer. Han var bl.a. Salgsjef for Reso Hotels med overtagelsen av 5 norske hotell i 1989 og den følgende åpningen av Oslo Plaza i 1990. Han var også Nordisk og senere Europeisk markedssjef i forbindelse med rebranding fra “Manpower IT-konsulenter” til “Elan IT ReSource”, for 40 kontor i 13 europeiske land. Valdmanis var deretter Markedsdirektør i Den Norske Dataforening i 9 år, der han revitaliserte faggruppen Webkommunikasjon, og etablerte egne faggrupper for hhv CRM og Sosiale Medier.

Han har utviklet en rekke nyhetsbrev, kundebrev, websider, intranett og businessblogger. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring som arrangør av seminar, roadshows og andre events, og holder jevnlig kurs i presentasjonsteknikk. Han er dermed Semcos beste ressurs innen Content Marketing.

 

Edgar er også vår ressurs på CRM. Han har brukt ulike løsninger siden 1990, og var ansvarlig for undersøkelsen og rapporten ”Norsk CRM-Barometer” i Den Norske Dataforening i perioden 2007-2010. Han var sist ansvarlig for sluttbrukeropplæring i SAP CRM/Cloud for Sales i Atlas Copco i tiden januar-september 2015.
Han har vært blant de første nordmenn på en rekke sosiale medier. Han har holdt et utall foredrag om “Smart bruk av LinkedIn”, og har hjulpet oppdragsgivere med å skrive interne policies for ansattes bruk av sosiale medier. Han er forfatter av boken “How to Network Better” (engelsk utgave 2014, kommer på norsk i 2016).

Edgar er medforfatter og -produsent av VideoMarkedsSkolen.no, etablert for at SMB-aktører skal lære seg å lage gode markedsføringsvideoer selv med begrensede midler.
Han har siden juni 2013 drevet eget selskap innen kommunikasjonsrådgiving, og gikk inn I Semco på heltid fra 1.desember 2015.

Han har hatt styreverv i Markedsføringsforeningen i Oslo, og Meeting Professionals International, Norway Chapter.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>