Slik blir du god på LinkedIn
20160801 Finansavisen Edgar Linkedin-proff 3 av 4

Slik blir du god på LinkedIn

1 year ago 0 0 1786

I et oppslag i Finansavisen mandag 1. August forteller vår egen LinkedIn ekspert, Edgar Valdemanis om hvordan man kan bli riktig god på LinkedIn. Og hvorfor det er viktig å være aktiv på LinkeIn, selv om man nødvendigvis ikke er på jobbjakt.
LinkedIn er mye mer enn bare et rekrutteringsverktøy forteller Valdemanis. Det er også et verktøy som man kan bruke for å gjøre en bedre jobb der man er i dag.
LinkedIn fungerer godt som en møteplass, en arena for å utveksle tanker og ideer, komme i kontakt med nye kunder eller finne interessante artikler eller foredrag.

Edgar Valdemanis oppfordrer alle til å trimme profilen sin slik at den blir mest mulig aktuell. Men oppforder til at man er dønn ærlig med det som legges ut. Det samme gjelder referanser og anbefalinger som man gir andre.
Åpen profil er også et «must» sier Valdemanis. Alle er mest tjent med mest mulig åpenhet om både seg selv, de stillingene man har hatt eller sin bedrift. Kun på denne måten blir man i stand til å utnytte alle de mulighetene som LinkeIn gir.

Edgar Valdemanis holder også jevnli kurs for bedrifter eller enkeltpersoner som ønsker å bli bedre på å bruke LinkedIn. For mer informasjon om dette, kontakt Edgar på e-postadressen: edgar.valdemanis@semco.no

 

20160801 Finansavisen Edgar Linkedin-proff 1 av 4 20160801 Finansavisen Edgar Linkedin-proff 2 av 4 20160801 Finansavisen Edgar Linkedin-proff 3 av 4 20160801 Finansavisen Edgar Linkedin-proff 4 av 4

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>